“Hoe doe je dat? Gelukkig worden?”

Wil je beter leren samenwerken? Ben je zoekende in een opleiding of baan? Zou je graag wat beter om kunnen gaan met die lastige collega? Wil je graag wat assertiever reageren of juist leren wat vaker op je tong te bijten? Wil je graag -weer- gelukkig voelen, veranderen en weet niet goed hoe of wat? Grote kans dat je “even” de weg kwijt bent naar je eigen talent.

Veel mensen zijn verleerd te werken vanuit wat je blij maakt; je in beweging zet; waar je warm van wordt. Dit noemen we reageren vanuit je kernkracht. Samen gaan we op zoek, en vind je zelf met een gedegen professionele coaching de route. Door je inzicht te geven in je eigen handelen, kom je dichter bij je kernkracht én de oplossing hoe je je dromen kunt verwezenlijken.

Enthousiast, Duidelijk en ondersteunend. Nodigt uit tot reflectie om tot andere inzichten te komen. Integer en helder, dringt tot de kern door. Dat zijn de kernbegrippen die je terugziet in mijn aanpak. Mijn werkwijze is positief en ik ga uit van de mogelijkheden.

Individuele coaching

Ik wil graag assertiever reageren..
Mensen vinden dat ik te weinig emotie toon…
Hoe houd ik alle ballen in de lucht
– Assertiviteit
– Zelfvertrouwen

Managementcoaching

Ik ben specialist voor maatschappelijke organisaties. Je organiseert, je communiceert het met de medewerkers, je doet je stinkende best en toch lukt het niet de mensen in beweging te krijgen.

Loopbaancoaching

Teamcoaching

Verbindend en doortastend. Van hoog tot laag, klein en groot het maakt niet uit. Zolang je werkzaam bent met en voor de maatschappij. We gaan met energie en lef aan de slag. Vaak logge schepen die maar moeilijk van richting kunnen veranderen. Ik ondersteun met een scherpe koers. U kunt rekenen op gedegen praktijkkennis van management en directie perikelen.

Dromen zijn bedrog?

Dromen zijn er om niet langer uit te stellen. Zet vandaag nog je eerste stap om ze krachtig te maken. Stap voor stap zetten we je dromen om in een (persoonlijk) kompas.
Iedereen heeft kwaliteiten die hem of haar uniek maken. Het gaat erom te ontdekken wat jou uniek maakt, jou drijft. Want waar jij energie van krijgt, daar ben je van nature goed in.
Met in-z coaching ga je op zoek naar wat je van nature goed kunt. Je leert dit krachtig in te zetten. De intake is altijd gratis, zodat we beide kunnen verkennen of in-z coaching bij je past. Bel of mail geheel vrijblijvend voor het maken van een afspraak.